BEST-SERVERS.EU - Новото поколение сървъри
Нова визия на сайта
Добър ден драги потребители от днес официално сме със нов по - хубав дизайн и по - функционален уебсайт. Можете да разгледате всичките ни екстри които предлагаме. Част от тях още не са на 100% готови защото бързахме да открием новия уебсайт. До седмица сайта ще работи на пълна скорост. Пожелаваме ви приятен престой в нашия уеб сайт. ПОСЕТЕТЕ НАШИЯТ ФОРУМ за повече инормация.
  • Категория: Новини
  • Автор: MADNEss
  • Публикувано на: 11.18.18 / 16:40
  • Прегледи - 47
Коментари#1: BEST-SERVERS.EU ( 14.Dec.2018, 17:09)
Напишете вашият първи коментар?


За да пишете коментари, трябва да влезете в системата, като използвате форума, за да създадете нов акаунт или да влезете във вече съществуващ такъв.
За нас
Нашата Counter-Strike Фен страница www.BEST-SERVERS.EU ,  е създадена за най-играните сървъри в българия за 2018 година и които продължават да са най-играните. Ние предлагаме богат избор на сървъри и денонощно има Администратори в тях,ни ви предлагаме да поиграете и вие в нашите сървъри от които имаме: Dust2 RESPAWN и още други които може да намерите на страницата ни със сървъри като натиснете в горното меню на сървъри.
Също така в нашият сайт може да намерите всичко отнасящо се до играта Counter-Strike като влезете в нашият форум и разгледате нужните за вас теми.
Ако имате нужда от помощ не се колебайте да се свържите с нас!
Благодарим ви че избрахте нас. . 
 
Екипът на BEST-SERVERS.EU ви пожелава приятен престой в нашият сайт.